Euroauto

VEŠANJE

Duže od jednog veka, kompanija Delphi Technologies razvija inovativne automobilske tehnologije originalne opreme koje pomažu da se vozila kreću bolje, duže i efi kasnije. Delphi snabdeva automobilskim tehnologijama originalne opreme 25 najvećih svetskih proizvođača vozila. Delphi donosi svoju stručnost po pitanju originalne opreme na tržište rezervnih delova. Danas naše tehnologije rezervnih delova pokrivaju svaki aspekt vozila, od kočnica do upravljača,klima-uređaja do paljenja, upravljanja motorom do sistema za gorivo — bilo da je vozilo hibridno, ili da radi na benzin ili dizel.

delphi tehnologies

Febi Bilstein, oslanjajući se na više od 175 godina iskustva ekskluzivno nudi svojim korisnicima rezervne delove na nivou kvaliteta originalnih delova. Kao stručnjaci sa proizvođačkom kompetencijom, nude proizvode sa visokim nivoom bezbednosti i izdržljivosti. Svi proizvodi imaju proizvođačku garanciju u trajanju od 3 godine.

febi-bilstein

Teknorot je najveći evropski proizvođač delova šasije i vešanja za putnička i laka komercijalna vozla na tržištu rezervnih automobilskih delova. Teknorot proizvodi ramena, zglobove, stabilizatore, krajeve spona, a svake godine doda novih 900 proizvoda asortimanu od preko 12.000 referenci.

teknorot
sr_RSSerbian