Euroauto

VENTILACIJA I HLAĐENJE

DENSO je vodeći globalni snabdevač svih glavnih proizvođača automobila. Kompanija proizvodi rezervne automobilske delove koji doprinose bezbednijoj i efikasnijoj vožnji, kao i delove koji doprinose ugodnijoj vožnji. Ova japanska kompanija nastala pre 70 godina, danas proizvodi raznovrsne delove, uključujući komponente za dizel, benzinska i hibridna vozila, delove sistema klimatizacije, svećice itd. Denso je još 1959. uspostavio standarde u tehnologiji proizvodnje svećica.

denso

Još od 1927. NRF je vodeći proizvođač proizvoda za hlađenje u automobilskoj industriji. NRF proizvodi visokokvalitetne hladnjake, ali takođe proizvodi i širok asortiman ostalih proizvoda za hlađenje, grejanje i klimatizaciju za putnička vozila. NRF ima postrojenja za inžinjering, testiranja i razvoj i konstatno proširuje svoj asortiman proizvoda koji trenutno broji oko 8000 artikala.

nrf

Još od 1952. Vernet je najveći francuski proizvođač komponenata za termostate.Vernet dizajnira, proizvodi i prodaje komponente za termostate vrhunskog kvaliteta U zajedničkoj saradnji sa proizvođačima motora, Vernet svakodnevno razvija svoje proizvode prema potrebama proizvođača. Osnovne grupe artikala, koje VERNET ima u svom asortimanu su: termostati, lambda sonde, i raznim senzori za pritisak i temperaturu ulja, za ventilator hladnjaka itd.

sr_RSSerbian