Euroauto

ULJA I MAZIVA

Delphi ulja sa niskim sadržajem sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (SAPS) su savršeno prilagođeni benzinskim, dizel i dizel motorima sa direktnim ubrizgavanjem, opremljenim sistemima za naknadnu preradu izduvnih gasova (DPF, katalizator…) (1 i 5 L), Delphi takođe nudi širok asortiman profesionalnih pakovanja od 20 do 1000L

delphi tehnologies

Castrol je tu da usluži svakog vozača, svakog motociklistu i svaku industrijsku aktivnost na svetu. Castrol stvara ulja, maziva, fluide i masti visokih performansi za svaku primenu, a takođe i motorna ulja prilagođena različitim uslovima vožnje. Svi proizvodi se stavljaju na najzahtevnija testiranja u ekstremnim uslovima motosporta i trka. Castrol ulja danas predstavljaju sinonim za kvalitet i koriste se širom planete.

castrol

Drive+ motorna ulja odgovaraju specifikacijama prve ugradnje. Specijalna formula ulja za N! – DR!VE+ sa aktuelnim specifikacijama proizvoda. Proizvedeno u jednoj od vodećih Evropskih fabrika ulja, uz korišćenje baze za ulja i dodatnih komponenti najvišeg kvaliteta.

drive-plus

Total kontinuirano ulaže u razvoj novih tehnologija za proizvodnju visoko kvalitetnih ulja, koja se savršeno prilagođavaju svim vrstama motora.Težeći savršenstvu i nudeći inovacije nad drugim konkurentskim brendovima ulja i maziva, Total nudi specijalno dizajnirane proizvode za smanjenje potrošnje goriva, očuvanje životne okoline i povećanje perfromansi svakog motora.

total

Selenia motorna ulja proizvodi Petronas Lubricants, jedna od najvećih svetskih petrohemijskih kompanija. Proizvodi su dizajnirani kako bi zadovoljili sve zahteve neophodne za rad, kako benzinskih tako i dizel motora. Petronas Lubricants ima najveća dostignuća u R/D oblasti u Evropi i povezana je sa jednim od najvećih međunarodnih banki podataka koja sadrži tehničke podatke.

sr_RSSerbian