Euroauto

SISTEMI UPRAVLJANJA

Više od 30 godina, GSP proizvodi kvalitetne proizvode za tržište rezervnih delova, uključujući homokinetičke zglobove, poluosovine, delove točka, gumene i metalne komponente. GSP je prisutan u preko 120 zemalja i pokriva oko 95% voznog parka, uz stalno proširenje asortimana.

gsp-logo

SKF je već decenijama snabdevač originalne opreme od poverenja, i to vrhunskim svetskim proizvođačima automobila. Iskustva iz ove oblasti prenose se na tržište rezervnih delova, kako bi se isporučili proizvodi vrhunskog kvaliteta. SKF je najveći svetski proizvođač ležajeva, a osim toga, proizvodni asortiman uključuje i kaišni prenos, delove sistema hlađenja itd.

skf

Febi brend označava proizvode koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i pouzdanosti prilikom instalacije. Isti standardi kvaliteta se primenjuju na celokupne proizvodne linije, koje se osiguravaju intenzivnim testiranjem proizvoda. Delovi upravljanja i oslanjanja su izloženi velikim opterećenjima, pa su veći i zahtevi po pitanju kvaliteta rezervnih delova. Kako bi se održala stabilnost na putu čak i u komplikovanim situacijama, svi ugrađeni delovi moraju ispunjavati visoke kriterijume u pogledu preciznosti i kvalitetne proizvodnje. Ferdinand Bilstein u svom širokom asortimanu ima pouzdane komponente i na taj način doprinosi bezbednosti u saobraćaju.

febi-bilstein
sr_RSSerbian