Euroauto

KOČIONI SISTEMI

Duže od jednog veka, kompanija Delphi Technologies razvija inovativne automobilske tehnologije originalne opreme koje pomažu da se vozila kreću bolje, duže i efi kasnije. Delphi snabdeva automobilskim tehnologijama originalne opreme 25 najvećih svetskih proizvođača vozila. Delphi kočnice su proizvedene da dostignu standarde originalne opreme u performansama, pouzdanosti i dugotrajnosti. Asortiman kočionog programa obuhvata: ABS senzore, kočionu tečnost, diskove, pločice, cilindre točka, dodatnu opremu.

delphi tehnologies

Brembo za svako vozilo nudi kvalitet i performanse globalnog lidera u kočionim sistemima. Visok nivo tehnologije i ogromno iskustvo kompanije u proivodnim sistemima za glavne proizvođače automobila, kombinovano sa kompletnom kontrolom proizvodnog procesa omogućava Brembu da ponudi najširi i najpouzdaniji asortiman rezervnih delova, pokrivajući više od 96% vozila na putevima danas.

brembo

Febi brend označava proizvode koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i pouzdanosti prilikom instalacije. Isti standardi kvaliteta se primenjuju na celokupne proizvodne linije, koje se osiguravaju intenzivnim testiranjem proizvoda. Delovi upravljanja i oslanjanja su izloženi velikim opterećenjima, pa su veći i zahtevi po pitanju kvaliteta rezervnih delova. Kako bi se održala stabilnost na putu čak i u komplikovanim situacijama, svi ugrađeni delovi moraju ispunjavati visoke kriterijume u pogledu preciznosti i kvalitetne proizvodnje. Ferdinand Bilstein u svom širokom asortimanu ima pouzdane komponente i na taj način doprinosi bezbednosti u saobraćaju.

febi-bilstein

Blue print brend je deo Bilstein grupe. Kočioni asortiman Blue print pokriva preko 98% putničkih i lakih komercijalnih vozila na evropskim putevima. Garancija proizvođača je 3 godine, kao i za ostale Blue print proizvode

blueprint

Sa preko 25 godina iskustva u automobilskoj industriji, Master sport nudi kvalitet originalne ugradnje po najboljoj ceni. Master sport u proizvodnji kočionih pločica koristi inovativnu tehnologiju koja eliminiše buku i vibracije.

mastersport
sr_RSSerbian