Euroauto

Kaišni prenos

Duže od jednog veka, Gates je na čelu inovacija automobilske industrije. Gates auto delovi nalaze se se u milionima vozila na putevima danas. Kada je u pitanju originalna oprema, Gates snabdeva 34 različita proizvođača vozila i taj kvalitet, pouzdanost i performanse donosi i na tržište rezervnih delova. Širok asortiman proizvoda uključuje sisteme kaišnog prenosa, goriva, hlađenja i još više.

gates

SKF je već decenijama snabdevač originalne opreme od poverenja, i to vrhunskim svetskim proizvođačima automobila. Iskustva iz ove oblasti prenose se na tržište rezervnih delova, kako bi se isporučili proizvodi vrhunskog kvaliteta. SKF je najveći svetski proizvođač ležajeva, a osim toga, proizvodni asortiman uključuje i kaišni prenos, delove sistema hlađenja itd.

skf

Febi Bilstein, oslanjajući se na više od 175 godina iskustva ekskluzivno nudi svojim korisnicima rezervne delove na nivou kvaliteta originalnih delova. Kao stručnjaci sa proizvođačkom kompetencijom, nude proizvode sa visokim nivoom bezbednosti i izdržljivosti. Svi proizvodi imaju proizvođačku garanciju u trajanju od 3 godine.

febi-bilstein

Blue print brend je deo Bilstein grupe. Blue Print je pravi izbor kvalitetnih delova za zamenu za azijska i evropska vozila. Blue Print pruža tržištu rezervnih delova asortiman od preko 160 različitih tipova proizvoda.

blueprint
sr_RSSerbian