Euroauto

ELEKTRIKA I ELEKTRONIKA

Duže od jednog veka, kompanija Delphi Technologies razvija inovativne automobilske tehnologije originalne opreme koje pomažu da se vozila kreću bolje, duže i efi kasnije. Delphi snabdeva automobilskim tehnologijama originalne opreme 25 najvećih svetskih proizvođača vozila. Delphi donosi svoju stručnost po pitanju originalne opreme na tržište rezervnih delova. Danas naše tehnologije rezervnih delova pokrivaju svaki aspekt vozila, od kočnica do upravljača,klima-uređaja do paljenja, upravljanja motorom do sistema za gorivo — bilo da je vozilo hibridno, ili da radi na benzin ili dizel.

delphi tehnologies

Isporuka auto delova premium kvaliteta, već decenijama je odlika kompanije Intermotor, čime je Intermotor stekao reputaciju pouzdanog dobavljača na tržištu delova. Dizajn, inžinjering, proizvodna ekspertiza i testiranja kontrole kvaliteta su ono što ide uz svaki Intermotor deo. Ponuda obuhvata kompletno upravljanje motorom i elektriku, sa koncentracijom na kategorijama visoke tehnologije.

intermotor

Febi Bilstein, oslanjajući se na više od 175 godina iskustva ekskluzivno nudi svojim korisnicima rezervne delove na nivou kvaliteta originalnih delova. Kao stručnjaci sa proizvođačkom kompetencijom, nude proizvode sa visokim nivoom bezbednosti i izdržljivosti. Ferdinand Bilstein ima u ponudi širok asortiman rezervnih delova iz oblasti elektronike vozila koja su OE kvaliteta i odgovaraju svim aktuelnim evropskim tipovima vozila. Svi proizvodi imaju proizvođačku garanciju u trajanju od 3 godine.

febi-bilstein

Blue print brend je deo Bilstein grupe. Blue Print je pravi izbor kvalitetnih delova za zamenu za azijska i evropska vozila. Blue Print pruža tržištu rezervnih delova asortiman od preko 160 različitih tipova proizvoda, u koje spada i širok izbor elektronike

blueprint

DENSO je vodeći globalni snabdevač svih glavnih proizvođača automobila. Kompanija proizvodi rezervne automobilske delove koji doprinose bezbednijoj i efikasnijoj vožnji, kao i delove koji doprinose ugodnijoj vožnji. Ova japanska kompanija nastala pre 70 godina, danas proizvodi raznovrsne delove, uključujući komponente za dizel, benzinska i hibridna vozila, delove sistema klimatizacije, svećice itd.

denso
sr_RSSerbian