Euroauto

O NAMA

Partnerstvo, snaga uspeha

Kompanija EuroAuto je osnovana 1. aprila 1995 godine. Poslovna politika, još tada koncipirana, zasnovana je na konstantnom snabdevanju tržišta Srbije isključivo visoko kvalitetnim autodelovima. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima. Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, koji su već decenijama u prvoj ugradnji, EuroAuto se opredelio da sarađuje sa renomiranim snabdevačima auto delova širom sveta.
Osnovni faktori koji utiču na opredeljenje kompanije da jedan proizvod ponudi našem tržištu su dve činjenice: Visok kvalitet i Široka paleta ponude.
Sve to je uticalo da kompanija EuroAuto danas distribuira sledeće marke proizvoda:

MONROE, WALKER, GATES, KILEN, DELPHI, SKF, VERNET, NGK, UFI, GKN, LUK, CASTROL, CORTECO, INTERMOTOR,  TITANIUM, DENSO,  SELENIA, BORG&BECK, GSP, FIAMM, BLUE PRINT, TEKNOROT, FEBI, MASTER SPORT, BREMBO, RAICAM, NGK, NARVA, PHILIPS, DRIVE+, TOTAL, ELF, NRF.

 

Euroauto-prodavnica
Temerinska lokal

Gradeći sistem poslovanja u uverenju da se podizanje kvaliteta usluge može postići jedino zajedničkim nastupom na domaćem tržištu, EuroAuto stavlja na raspolaganje kompletan paket informativne, stručne, tehničke, logističke i marketinške podrške svim profesionalnim kupcima. U tom cilju, otvoreni su Distributivni centri veleprodaje i maloprodaje u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku,  koji omogućavaju redovno snabdevanje svih partnera kompanije. Za sve kupce širom Srbije obezbeđena je svakodnevna brza dostava robe, kako iz našeg centralnog magacina veleprodaje u Staroj Pazovi, tako i iz svih ostalih Distributivnih centara.

Katalozi, brošure i tehnička literatura

Katalozi, brošure i tehnička literatura EuroAuto u saradnji sa svojim snabdevačima neizostavno obezbeđuje potrebne količine kataloga, brošura, uputstava, tehničke i ostale neophodne literature kao osnovnu bazu za operativno delovanje i manipulisanje proizvodima.

katalog

Stručni seminari, školovanja, demonstracije i treninzi
EuroAuto za ovakvu vrstu aktivnosti angažuje isključivo odgovorne predavače direktno iz tima odgovarajućeg proizvođača, smatrajući da su sami proizvođači jedino kompetentni da govore o svojim proizvodima i odgovaraju na postavljena pitanja.

Posete fabrikama
EuroAuto redovno organizuje specijalizovane posete fabrikama širom Evrope, sa kojima ostvaruje direktnu saradnju, i to sa višednevnim programima koji omogućavaju sticanje kompletnog utiska o tehnologiji proizvodnje i kvalitetu proizvoda.

Marketing
EuroAuto uvažava dokazane principe marketinškog upravljanja poslovanjem, kao i sopstveno iskustvo, koje nedvosmisleno ukazuje da je povećanje prometa srazmerno marketinškim aktivnostima. Stoga EuroAuto neprekidno vrši promovisanje robnih marki i proizvoda iz svog asortimana.

Garancija
EuroAuto za sve proizvode koje distribuira apsolutno i dosledno prenosi garanciju pod uslovima i na način kako je predvideo svaki pojedinačni proizvođač, a svaku opravdanu reklamaciju bezpogovorno uvažava i realizuje.

Distributivna mreža
Širok proizvodni program auto delova koji EuroAuto uvozi i distribuira dostupan je, kako krajnjim, tako i profesionalnim kupcima u svim regionalnim centrima putem mreže ovlašcenih Distributera. Profesionalnu ugradnju rezervnih delova, uz odgovarajucu garanciju, izvršiće naši specijalizovani servisi širom zemlje.

S poštovanjem,
EuroAuto

sr_RSSerbian