Euroauto

SVEĆICE I GREJAČI

DENSO je vodeći globalni snabdevač svih glavnih proizvođača automobila. Kompanija proizvodi rezervne automobilske delove koji doprinose bezbednijoj i efikasnijoj vožnji, kao i delove koji doprinose ugodnijoj vožnji. Ova japanska kompanija nastala pre 70 godina, danas proizvodi raznovrsne delove, uključujući komponente za dizel, benzinska i hibridna vozila, delove sistema klimatizacije, svećice itd. Denso je još 1959. uspostavio standarde u tehnologiji proizvodnje svećica.

denso

Febi Bilstein, oslanjajući se na više od 175 godina iskustva ekskluzivno nudi svojim korisnicima rezervne delove na nivou kvaliteta originalnih delova. Kao stručnjaci sa proizvođačkom kompetencijom, nude proizvode sa visokim nivoom bezbednosti i izdržljivosti. Svi proizvodi imaju proizvođačku garanciju u trajanju od 3 godine.

febi-bilstein

NGK je lider u tehnologiji proizvodnje svećica i grejača. Ova japanska kompanija, sa preko 80 godina iskustva u proizvodnji auto delova, prisutna je kod većine svetskih proizvođača automobila. Svi proizvodi za tržište rezervnih delova proizvedeni su u skladu sa specifikacijama kvaliteta originalne opreme.

ngk
en_USEnglish