Euroauto

FILTERI

UFI je globalni lider u sistemu filtracije i jedan je od glavnih dobavljača u sektoru originalne opreme. UFI filteri su rezultat konstantnih tehnoloških istraživanja, uvek vođeni misijom da inovacije ostanu u prvom planu. Obuhvataju asortiman filtera za vazduh, ulje, gorivo, vazduh u kabini, hidrauliku i rashladnu tečnost. UFI filteri pokrivaju preko 96% evropskog voznog parka.

ufi-filters

Master Sport je proizvođač originalnih auto delova, uključujući i filtere ulja, goriva i filtere za vazduh. Široka paleta ponude, sa 2 godine garancije, pouzdanost i bezbednost u skladu sa zahtevima prve ugradnje.

mastersport

Delphi Technologies fi lteri su projektovani sa patentiranom tehnologijom za originalnu opremu i visokoefi kasnim medijumima za optimalno fi ltriranje. Bilo da su projetkovani za originalnu opremu ili za rezervne delove, primenjuju se iste stroge procedure za proveru, proizvodnju i testiranje. Svaki fi lter ispunjava visoke standarde kvaliteta za performanse kojima kupci mogu verovati. U ponudi su dizel i kabinski filteri

delphi tehnologies

Blue Print snabdeva tržište rezervnih delova izuzetnom ponudom filtera ulja, vazduha, goriva i kabinskih filtera. Svi filteri su dizajnirani i proizvedeni prema standardima originalne opreme, a konstantno istraživanje i razvoj obezbeđuju bri dolazak novih filtera na tržište.

blueprint
en_USEnglish