Euroauto

DELOVI TRAPA

Posvećenost bezbednosti i maksimalnim performansama osnovna je odlika Delphi Technologies Delova Trapa. Sistem delova trapa na vozilu uključuje mnoge važne komponente i sklopove, koji su su takođe podložni habanju i oštećenju kao svi drugi delovi. Rigorozna testiranja materijala, trajnosti, performansi se vrše tokom proizvodnog procesa. Delphi nudi sveobuhvatan asortiman proizvoda delova trapa uključujući Spone, Kugle, Viljuške, Ramena, Selen blokove i Stabilizatore.

delphi tehnologies

Teknorot je najveći evropski proizvođač delova trapa za putnička i laka komercijalna vozla na tržištu rezervnih automobilskih delova. Teknorot proizvodi ramena, zglobove, stabilizatore, krajeve spona, a svake godine doda novih 900 proizvoda asortimanu od preko 12.000 referenci.

teknorot

Febi brend označava proizvode koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i pouzdanosti prilikom instalacije. Isti standardi kvaliteta se primenjuju na celokupne proizvodne linije, koje se osiguravaju intenzivnim testiranjem proizvoda. Delovi upravljanja i oslanjanja su izloženi velikim opterećenjima, pa su veći i zahtevi po pitanju kvaliteta rezervnih delova. Kako bi se održala stabilnost na putu čak i u komplikovanim situacijama, svi ugrađeni delovi moraju ispunjavati visoke kriterijume u pogledu preciznosti i kvalitetne proizvodnje. Ferdinand Bilstein u svom širokom asortimanu ima pouzdane komponente i na taj način doprinosi bezbednosti u saobraćaju.

febi-bilstein
en_USEnglish