EuroAuto je ekskluzivni zastupnik Eurol ulja i maziva za putnički i komercijalni program. Eurol je najveći nezavisni proizvođač ulja i maziva u Holandiji. Neprestana težnja ka kvalitetu, je ono što je omogućilo Eurolu da raste iz godine u godinu i da se danas prodaje u 90 zemalja sveta. 

Potpuna usluga

Eurol nudi kompletan asortiman ulja i maziva, aditiva, sredstava za čišćenje i održavanje, kao i tehničkih tečnosti. Svi proizvodi imaju odobrenja od proizvođača automobila, i ispunjavaju OEM specifikacije

Kvalitet je u našoj prirodi

Iako imamo odobrenja proizvođača, Eurol radi mnogo više. Eurol ima svoj program kvaliteta nazvan  “ Kuća izuzetnosti“.   Eurol proizvodi se koriste i testiraju u motosportu, uključujući i Dakar reli, koji pedstavlja najveći test izdržljivosti. Svi zaposleni u Eurolu su posvećeni osiguravanju perfektnog podmazivanja svih vozila i mašina, bez obzira u kojim uslovima se koriste.

Proizvodnja

Eurol je ponosan na sopstvenu proizvodnju ulja i maziva. Sve mašine i oprema specijalno su dizajnirane za Eurol, kako bi se obezbedoiio premium kvalitet svih naših priozvoda. Eurol proizvodi se koriste kako u motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, tako i u vozilima i mašinama na električni pogon. Eurol ima sopstveno odeljenje za istraživanje i razvoj kako bi se obezbedio kontinuirani razvoj i poboljšanje proizvoda.

Dakar

Najbolji način da se testiraju Eurol proizvodi je kroz motosport, gde lubrikanti moraju da ispune najteža očekivanja. Najteži test koji Eurol lubrikanti moraju da polože svakako je Dakar reli, koji stavlja na test svaku komponentu kroz ekstremne uslove kao što su  nagle promene temperature, peščane oluje, veliki pritisci koji se vrše na sve delove vozila. Eurol i Dakar reli su neraskidivo vezani. Borba mašine i čoveka sa prirodom, inspiriše Eurol da napravi proizvode na koje se može računati u najtežim uslovima eksploatacije. Rezultati saradnje sa Dakar reli timovima je neosporan kvalitet.  Možete imati potpuno poverenje u Eurol proizvode koji su razvijani da ispune najteže zahteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *